Posicionament Web


Realitzem el posicionament web a google i alta en buscadors, tant manual com automàtica en milers de buscadors de tot el món i en múltiples idiomes.


En el procés de posicionament web a google executem un seguiment per a garantir un posicionament òptim i beneficiós.
Garantim la correcta indexació en els millors buscadors.

 

POSICIONAMENT WEB AMB MÀXIMES GARANTIES

Creem els codis/metas per a agilitzar la feina dels buscadors dins els webs, realitzem un estudi previ dels codis segons els mètodes més utilitzats per a una àgil localització a Internet.


GOOGLE ADWORDS

Realitzem campanyes publicitàries auto-gestionades dins el motor de recerca Google. Es tracta d’un sistema que permet gestionar i controlar les despeses, el pressupost i el que és més important, el client només paga per Clic realitzat al seu web. En la gestió de la campanya publicitària s’estableix un pressupost màxim, per exemple, 100 euros i es ‘compren’ les paraules relacionades amb el web que es promociona, aquest import es va consumint en relació al clics que rep.


POSICIONAMENT WEB GOOGLE

Per experiència, un web promocionat amb unes 20 paraules comprades i un pressupost de 100 euros, pot arribar a estar aproximadament 2 mesos activada la companya fins a consumir aquest pressupost. Després es pot tornar a activar la campanya amb una altre pressupost o si és convenient, es pot aturar segons les necessitats de cada client i sense cap tipus de cost addicional.