Sector Turistic

Des de berTIC Informàtica oferim els programes i assessorament necessari perque el seu Hotel, Camping, Casa de turisme rural i /o Hostal asolexin una gestió optima en el seu negoci. Aplicacions que ofereixen totes les prestacions d’una manera pràctica i senzilla. Permet planificar, controlar reserves, canvis, entrades i comandes fàcilment.

HOTEL 3

GESTIÓ D'HOTELES
Un programa pensat per gestionar el seu hotel, planning en pantalla, control de reserves per número i tipus d’habitació, canvis d’habitació, entrada ràpida de càrrecs, facturació separada per particulars i agències, control de la producció diària, resum de caixa, confecció de les llistes de policia i de l’estadística mensual de turisme per l’INE, entre d’altres utilitats. Un programa pensat per facilitar-li la gestió diària. 

CAMPI 3

GESTIÓ DE CÀMPINGS 
Per gestionar el seu càmping, planning en pantalla, control de reserves per número i tipus de parcel·la, entrada de variacions de serveis ordinaris, entrada immediata de càrrecs, facturació separada per particulars i agències,  control de la producció diària, canvi de moneda incorporat, resum de caixa en efectiu, targetes o monedes estrangeres, confecció de les llistes de policia i de l’estadística mensual de turisme per l’INE, entre d’altres utilitats. Un programa pensat per agilitzar-li la gestió diària.  

RESTA 3

GESTIÓ DE RESTAURANTS
Soluciona totes les necessitats del seu restaurant, gestió de reserves, entrada dels càrrecs de cada taula en el moment de fer la comanda, amb la possibilitat que la cuina i el celler les rebin a través d’impressora; facturació de clients, control de caixa, cobraments en efectiu o amb targeta i impressió dels documents en l’idioma del client. Addicionalment, si es combina amb GESCO3, permet portar el control de l’estoc dels productes.