Vendir3

Descobreix VENDIR3

Prevenda i Autovenda (Android)

VENDIR3 és la solució idònia per potenciar la productivitat del teu equip comercial en mobilitat: resol la facturació i la presa de comandes de les teves operacions de venda mentre estàs de ruta.

- Solució pensada per a dispositius mòbils (smartphones i tablets) amb sistema operatiu Android
- Gestió en mobilitat de clients
- Presa de comandes, generació d'albarans i factures
- Gestió de cobraments i arqueig de caixa

Descobreix tot el que VENDIR3 pot fer per tu

Procés de vendes: comandes, albarans, factures i cobraments

VENDIR3 t'ofereix un ampli cicle de vendes on podràs realitzar comandes, albarans i factures mentre estàs en ruta.


Gestió de Cobraments

VENDIR3 et permet entrar i modificar els cobraments realitzats als clients mitjançant les diferents formes: cobraments en efectiu, targetes de crèdit, xec o moneda estrangera...




Gestió en mobilitat de clients

Mentre estàs de ruta podràs consultar i modificar les fitxes dels clients de l'empresa. També podràs entrar nous clients, especificant les seves dades identificatives, la tarifa de preus a aplicar, el tipus d'IVA, el descompte a aplicar a cada client i el sistema de facturació. A més podràs utilitzar el comandament GPS per situar en un mapa (Google Maps) als clients que es troben a una determinada distància.


Arqueig de caixa

Amb VENDIR3 en qualsevol moment podràs realitzar un arqueig de caixa amb el resum dels imports cobrats durant el dia. A més podràs exportar a PDF el resum de caixa, on veuràs amb detall per a cada cobrament realitzat el número de client, el nom de l'empresa, el número de la factura i l'import cobrat.




Càrrega de furgoneta

Amb VENDIR3 podràs controlar la càrrega de la furgoneta, identificant el codi de cada article i la quantitat entrada. En finalitzar la càrrega podràs memoritzar la quantitat de cada producte carregada en el vehicle.

Control d'estoc

Amb VENDIR3 coneixeràs a tot moment la quantitat disponible dels teus productes, permetent-te confeccionar les comandes a proveïdors per reposar l'estat de magatzem.


Lliurament de gènere i albarans

Amb el lliurament de gènere al client, VENDIR3 confecciona una comanda, un albarà o una factura segons sigui el sistema de facturació que haguem seleccionat per al client.


GESCO3 Gestió comercial

El programa VENDIR3 treballa de manera integrada amb el programa GESCO3 instal·lat en un ordinador central. La connexió entre el terminal portàtil i l'ordinador central pot realitzar-se directament mitjançant Wi-fi o Internet.

GESCO3 és el programa idoni per a la gestió integral de totes les àrees d'una pime, la qual cosa et permet optimitzar els processos i augmentar la teva productivitat facilitant la presa de decisions.




Recollida de comandes

Una vegada confeccionada la comanda al client, podràs imprimir una còpia del mateix. Aquesta còpia, un cop signada pel client et servirà com a justificant de la comanda realitzada.




Impressió

El terminal portàtil Android pot incorporar una petita impressora o connectar-se de forma inalàmbrica mitjançant bluetooth o wifi a una impressora per imprimir les comandes, albarans i factures i lliurar-les al teu client.