Som pediatres properes als pares i als nens

+ Informació
bronquiolitis.jpg

La bronquiolitis és una infecció respiratòria produïda per virus que inflamen els bronquis i bronquíols (que són les vies aèries o conductes més petits que porten l’aire als pulmons).

Afecta als nens i nenes el primer any de vida, sobretot els primers 6 mesos.

El virus més freqüent que causa la bronquiolitis és el VRS (virus respiratori sincitial).

Aquest virus, en el nostre medi és més freqüent els mesos de fred, de novembre a març.

La majora dels nens es contagien per aquest virus els primers anys de vida, però només uns quants presentaran una bronquiolitis. La majoria de lactants que presenten bronquiolitis tenen un quadre lleu, i seran pocs els que hauran d’ingressar en un hospital. 

Continuar llegint

DSC_94252.jpg

Som un centre privat de pediatria, on es combina experiència i innovació.

Som pediatres properes als pares i als nens, amb una atenció personalitzada, intentant que l’empatia sigui la base de la nostra relació.

Per poder oferir la màxima professionalitat  als vostres fills i poder garantir la solució més adequada en cada cas, dediquem bona part del nostre temps a la formació continuada.

Volem ajudar-vos en el creixement dels vostres fills/es.

apandre1.jpg

Des de fa un temps; més ben dit, des de ja fa uns anys, en la meva pràctica diària amb les famílies i en observacions que faig (al parc, amb els amics..) m’he adonat d’un aspecte en els models de relació dels adults amb els seus progenitors que, des del meu punt de vista, no deixa de tenir importància.

Continuar llegint

  • 1
  • 2

Pagina creada per berTIC Informàtica