Programa de gestió - GESCO3

Descobreix GESCO3

Gestió empresarial

GESCO3 és la solució idònia per a la gestió integral de totes les àrees d'una pime d'una forma àgil i intuïtiva, optimitzant els processos, augmentant la seva productivitat i facilitant la presa de decisions.

Adaptat a la Factura Electrònica
- Gestió d'Estocs
- Gestió de Compres
- Gestió de Vendes i Facturació
- Gestió de la Fabricació
- Gestió de Remeses

 

Descobreix tot el que GESCO3 pot fer per tu

Procés de Vendes i Facturació

GESCO3 t'ofereix un ampli cicle de vendes on podràs realitzar pressupostos, comandes, albarans i factures, així com personalitzar els documents d'impressió amb el disseny i logo de la teva empresa.


Procés de Compres

Controla tot el cicle de compres amb GESCO3, des d'un complet fitxer de proveïdors, fins als documents de compres que et permetran optimitzar la teva gestió: comandes, albarans i factures, tots ells personalitzats amb les dades de la teva empresa.
Gestió de cobraments i pagaments

GESCO3 et permet la gestió completa de cobraments i pagaments: entregues a compte, devolucions de rebuts, etc. A més, podràs gestionar àgilment les remeses de cobrament i pagament mantenint la tresoreria sota control.


Gestió d'ordres de treball

Una bona gestió de les ordres de treball és essencial per a la bona marxa d'un centre de reparacions. GESCO3 et permet tenir un control absolut de l'estat de cada treball realitzat, així com obtenir complets informes detallats de les ordres per estat, operari, data, client, etc. Amb GESCO3 organitzaràs el treball d'un servei tècnic i optimitzaràs la productivitat dels teus operaris.
Gestió del procés de fabricació

Controla el procés de fabricació de forma integral, generant ordres de fabricació a partir de les comandes dels clients, planificant i organitzant les diferents fases de producció, rebaixant l'estoc del magatzem, controlant el percentatge de minvaments… tot això complementat amb potents llistats que permeten a qualsevol pime optimitzar la gestió de la seva fabricació i augmentar la seva productivitat.

Magatzem

GESCO3 t'ofereix una completa gestió del magatzem controlant tots els moviments de mercaderies efectuats. El programa incorpora les funcionalitats més avançades que inclouen rectificació dels moviments de magatzem deguts a regularitzacions d'inventari o per traspàs entre magatzems.


TPV tàctil

GESCO3 t'ofereix la possibilitat de treballar de manera integrada amb el programa de TPV TERVEN3, la solució que s'adapta a les necessitats de qualsevol negoci optimitzant la seva gestió. Podràs realitzar fàcilment factures simplificades, pressupostos, albarans, factures, arqueig de caixa, cobraments en efectiu o targeta de crèdit… la solució més completa per augmentar la rendibilitat del teu comerç.


CRM

Amb GESCO3 unificaràs tota la informació dels teus clients en un únic lloc, la qual cosa et permetrà saber tot allò que necessitis sobre els teus clients. GESCO3 et facilita una gestió integral dels teus contactes per realitzar el seguiment, manteniment i previsió de totes les teves accions comercials i crear noves oportunitats de venda.
Gestió de l'equip comercial en mobilitat

El programa GESCO3 et permet integrar l'aplicació VENDIR3, accedint al teu programa de gestió des d'un terminal mòbil Android en temps real.

El programa VENDIR3 és un programa de prevenda i autovenda tàctil, àgil i intuïtiu que et permet dotar de la màxima operativitat a la teva xarxa comercial en les seves visites a clients.


Comptabilització automàtica de les teves operacions

Registra la comptabilitat associada a les teves operacions de manera ràpida i àgil. Des de GESCO3 pots comptabilitzar a CONTA3 totes les factures de venda i de compra, així com cobraments i pagaments.