RESTA3 - Gestió de Restaurants

Descobreix RESTA3

Gestió de Restaurants

RESTA3 és la solució idònia per optimitzar la gestió del teu restaurant augmentant la seva productivitat, facilitant la presa de decisions i resolent les teves necessitats.

- Gestió integral de bars, restaurants i cafeteries
- Distribució, reserves i ocupació de taules
- Control dels moviments de caixa i arqueig de caixa
- Cobraments en efectiu o amb targeta de crèdit

Descobreix tot el que RESTA3 pot fer per tu

Gestió de tresoreria

Amb RESTA3 podràs diferenciar els cobraments realitzats segons els mitjans de cobrament que defineixis: efectiu, targetes de crèdit, xecs o moneda estrangera. Totes les operacions quedaran registrades perquè a qualsevol moment puguis realitzar un arqueig de caixa i obtenir el resum dels imports cobrats i pagats.


Pantalla Tàctil

Si disposes d'una pantalla tàctil podràs configurar RESTA3 per a la utilització tàctil i modificar la disposició i el disseny dels diferents elements que formen el TPV.
Distribució de taules

Podràs realitzar la distribució de taules segons les teves necessitats, permetent-te definir diferents zones (saló, barra, terrassa…) i establint una tarifa diferent per a cada zona.


Reserves de taules

Amb la reserva i planificació de les taules podràs optimitzar la capacitat del teu restaurant, multiplicant els torns de les teves taules i augmentant els teus beneficis. El programa RESTA3 permet reservar taules detallant la data, el servei (dinar o sopar), el nom del client, el número de persones, la taula adjudicada, l'hora prevista d'arribada i un comentari.


Gestió i estat de les taules

Podràs definir l'estat de les taules del teu restaurant: lliure, reservada, ocupada, facturada o cobrada, d'aquesta manera coneixeràs a tot moment l'estat d'ocupació.
Perfils d'usuari i configuració de pantalla

L'usuari supervisor té tots els privilegis i pot definir els perfils dels diferents usuaris establint els permisos i l'accés per a cadascun dels apartats de RESTA3, així com les funcions, camps que pot veure, idioma, formats d'impressió… a més, tindràs la possibilitat de limitar l'entrada a determinades operacions.

Informes i estadístiques

Amb RESTA3 obtindràs complets llistats i estadístiques sobre tots els aspectes del teu restaurant: llistat de reserves entre dates, llista de la previsió d'àpats, llistat de factures simplificades, llista de moviments de caixa, estadística de producció per dates o cambrers, consums mensual/anual, benefici brut, etc.

A més, el programa RESTA3 permet realitzar un seguiment de cada cambrer, analitzant la seva productivitat a través de totes les operacions que queden registrades.


Tancament de caixa

A qualsevol moment del dia pots realitzar un arqueig de caixa per obtenir el resum dels imports cobrats i pagats. Al finalitzar el dia, amb el tancament de caixa acumularàs d'una forma àgil i segura tots els moviments de caixa en un únic moviment que recull el saldo de cada mitjà de cobrament en cadascuna de les caixes.
Control de l'estoc

RESTA3 et permet integrar el programa GESCO3 per tenir el control de l'estoc dels teus productes, podent generar manual o automàticament les comandes als teus proveïdors en funció de les existències i del consum mínim que determinis per a cada article.


Compres i Pagaments

Amb GESCO3 podràs controlar tot el cicle de compres, a partir de la llista de comandes pendents de cursar l'aplicació permet la confecció de comandes a proveïdors i el seu seguiment posterior.


Comptabilització automàtica de les teves operacions

Registra la comptabilitat associada a les teves operacions de manera ràpida i àgil. Des de RESTA3 pots comptabilitzar a CONTA3 totes les factures de venda i de compra, així com cobraments i pagaments.